Wij zijn Premium Gear, een webshop die goede kwaliteit elektronica aanbiedt in Nederland en België. Ons doel is om onze klanten niet te veel te laten betalen voor al hun apparaten. Wij bieden 24 maanden garantie, directe communicatie met onze klanten en snelle levertijden.

Iedereen wilt een zo goedkoop mogelijke laptop en telefoon. In Chinese webshops zoals Aliexpress zijn de producten een stuk goedkoper, maar het is niet makkelijk om alles over de garantie, support en invoerkosten uit te zoeken. Dat is bij ons niet zo. Onze webshop is een Nederlands bedrijf, met Nederlandse klantenservice en 24 maanden garantie na aankoop.

Invoerkosten, garantieregelingen en softwareondersteuning is onze taak. Op alle laptops zit Windows 10 in het Nederlands voorgeïnstalleerd en al onze producten komen met een Europese stekkeradapter. Omdat wij in Nederland gevestigd zijn zijn onze producten iets duurder vanwege de BTW, maar kunnen we wel snelle levertijden bieden.

Ook zakelijk zijn wij een betrouwbare partner. Als uw bedrijf nieuwe laptops nodig heeft die lang meegaan en met professionele support zonder de hoofdprijs te betalen, zit u bij ons goed.

U kunt altijd contact met ons opnemen via ons contactformulier, bellen op 06 82 550 101, of ons een berichtje sturen op WhatsApp.


Premium Gear

Rozenstraat 49, 7514 ZM Enschede
KvK-nummer 69306052